lördag 28 juni 2014

Då var det helg igen

  
Snart är sommarlovet här, försöker intala mig det varje vecka som börjar ;)
Hade hoppats på fint väder denna helg så vi kunde dra till stranden och mysa. Men istället blev det lek och buslandet med kusin och moster, barnen var lagom slutkörda när vi gick därifrån. Kathleen gäspade för fulla muggar, hann hem lagade kvällsmat sen däckade hon i soffan.
Sen har en stolt liten fia fått en "stor" cykel, Kathleen fick en balanscykel i 3 års present som hon vägrat använda. Den är ju trasig för den har inga trampor mamma, sa hon när hon testat. Så istället blev det att inhandla en riktig cykel med stödhjul. Kommentarer om det, super! 
Det går snabbt och det går undan, var lite skeptisk till det i början. Hade tänkt att köra med trehjulingen året ut, sen har Kathleen provat en sådan här cykel i början av året. Då trampade hon två tag och sedan bromsade hon, så det gick inte så värst mycket framåt. 
Hon fick sin nya cykel, satte sig på och trampade iväg. 2-3dagar efteråt så susar hon iväg som hon aldrig gjort något annat, helt sjukt. Hon var helt enkelt mogen för en stor cykel.
Just när det handlar om motoriken, utvecklingen i talet och klara av saker så har hon bara skjutit iväg, även när det gäller längden ;)

Kort och gott hon börjar bli stor, väldigt stor.

Själv sitter jag här på lördagskväll med fötterna i ett par tossor från baby foot, helt sjukt bra om man vill fräscha upp fötterna inför sommaren. Två timmar i dessa tossor och du slipper fila samt smörja fötterna, detta gör susen. Var först lite tvek till detta men nu är jag helt såld!

XOXO

Inga kommentarer: