söndag 20 september 2009

20:e September är speciellt!!!!

Fick besök på fredagkvällen, blev chips, film och mys. Sov så gott den natten och vaknade upp att han höll om mig och halvsnarkade i mitt öra :) Sen blev det lite bråttom, pappa kom lämnade en liten hemlis. Kantareller och färgelandas egna äpplen, mumms! Sen iväg till IKEA, tur att Opel´n har turbo kommer man ut till bäckebol på 5 röda haha pirrar det i magen hela vägen. Träffa mormor, moster och kusinen, provlåg sängar för hela slanten. Sedan var det lunch på ikea, hem till mig och dom fick se min lägenhet. Trötta sjönk vi ned i soffan allihopa. Efter lite fika så såg jag klockan var en aning för mycket. Om 30 min hade jag middagsplaner efter det Pablo Francisco. Men jag hann eller ja inte utan el greko hjälp. Var tvungen att köra mormor och dom till stigs center så dom hittar hem hihi. Så kom han och hämta mig, vi gjorde iordning oss tillsammans, åt en helt fantastiskt middag på Lavaca. Deras planktstek är ju bara för gooood! Lasangen också... Vårat sällskap omkring oss var däremot väldigt underhållande, vissa var fullare än andra men ingen var speciellt nykter. Förutom vi som var 20 år yngre, så är det ju äldre desto odrägligare blir dom när dom är fulla. Showen var i alla fall OTROLIG, det var länge sedan jag skratta så mycket. Jag har kramp i käkarna och träningvärk i kinderna :) Sedan blev det en sväng till casinot, där man gick med några tusen plus. Men det som var jobbigast var att träffa hans föräldrar igen efter så här lång tid, jag var så nervös så jag skakade. Jag ringde upp min bästa kompis som är bosatt i Västerås, hon försökte lugna mig. Det gick bra, jag var jätte trevlig men det brukar jag vara...om jag vill ;) Men allt gick jätte bra en underbar kväll blev det, sedan somnade jag tätt i hans armar återigen, så mysigt att vakna när man får massor av pussar (med en helt otrolig andedräkt). Men det märker man inte när man är kär, just i den sekunden är det små rosa hjärtan som strömmar ut ur munnen på honom. Sedan var det upp till Färgelannn på kalas hos farmor som fyller 84 år, var länge sedan jag hälsade på farmor och farfar, för länge sen!

Helgen har gått för fort! Haft mycket att göra men det är bara kul. Imorgon blir det jobbet igen och nu ska jag sova har gäspat i två timmar nu.
By the way =) Jag gjorde något dumt, började kolla top model 12 på youtube så nu har jag kollat klart allt den har knappt börjat på tv. Men jag vet vem som vinner 8)

Natti xoxo

Inga kommentarer: