söndag 9 september 2012

Mys besök hela helgen

 Kusinerna bus :)

Nu är helgen förbi och vi har haft besök av syster och Thea HELA helgen :) Ville inte dra runt på Kathleen nu när hon mått så dåligt och inte helt frisk än men dom kom gärna hit och hängde med oss. Det var väldigt lyckat, Kathleen tycker Thea är så rolig och framför allt hon har någon att leka med å inte bara en tråkig mamma som måste göra vuxen saker eller faktiskt sitta ned och vila. För det måste man allt ibland ;)
Vi vågade oss till babysimmet idag ändå men tog det väldigt försiktigt inte så många dyk pga öronen men hon verkade inte störas av vattnet.
Nu blir det väl snart sängen för imorgon fortsätter inskolningen vi missat över en vecka pga öroninflammationen som resulterade i antibiotika som i sin tur resulterade som vanligt i kaskad kräkningar. Och sen kom utslag och klåda från öronen ned till knäna. Hon såg bedrövlig ut ett tag och vaknade, kliade och bara grät. Så vi fick medicin för det med och sen ny medicin för öroninflammationen, men inget ont som inte för något gott med sig! Den nya antibiotikan smakar myyyycket bättre och jag behöver inte hålla fast en hysterisk dotter och tvinga i henne medicinen. Denna öppnar hon faktiskt munnen för, toppen!

XOXO

7 kommentarer:

Malin sa...

usch så hemskt att behöva tvinga i dom... Vilja verkar dock mycket bättre trots att hon inte fått i sig typ någon antibiotika alls men hon hade ganska så hög snabb sänka så jag tror ändå att det är bra om hon får i sig en kur... ska fråga om den medicinen du rekommendera! :)
Men du.... dagis är ju stängt idag eller är det bara Ankaret tro....

Malin sa...

Vilken tur du hann se min kommentar innan du gav dig iväg :) dom har utbildningsdag idag så det är därför det är stängt, nya tag imorgon :) hoppas ni får en mys dag!

Malin sa...

Jag är så irriterad! Vi prata med vct igåroch läkaren vi hade men hon vägrar skriva ut ny antibiotika, vi ska fortsätta med kåvepeninet som vi inte ens får i henne... Hin mena på att det inte finns något annat och när J då började rabbla upp lite olika förslag så säger hon nästa gång? vadå nästa gång, kan hin byta nästa gång så kan hon lika gärna byta nu!

Malin sa...

Jag var jätte nöjd med besökt och tyckte att allt gick så himla smidigt men nu är jag inte lika nöjd längre och vi har fått konstigt bemötande tidigare när man bara har ringt för att rådfråga....
Hänger verkligen bvc valet ihop med vct valet?

malin sa...

Ni har verkligen haft jätte otur!!! Usch
Har ändå svårt att tro att man måste byta bvc för att man byter vct... Jag är tex skriven på backa läkarhus och då är det ju inte så konstigt om man vill ha sitt barn på samma... Ska nog ta och kolla upp detta, det är ju ett vårdval och då ska det väl just vara det med för just nu är jag väldigt sugen på att byta vct till Vilja men inte bvc då... Men å andra sidan så har dom 18 mån kontrollen och sen är det nog inget förrän dom är tre år så då kan jag känna att det inte spelar så stor roll... Ja ja detta måste undersökas! :)

malin sa...

Kan ju vara så att backa läkarhus raggar folk till sitt bvc, kanske inte är så många som går där.... ;)
Jaså,måste dom det? Det fick vi ingen som helst info om!?

Malin sa...

Håll utkik, kommer säkert att komma en sån kampanj igen! Vet att dom haft samma tidigare med... Nu vågar man ju beställa igen för nu vet man ju att det funkar och att jag fick paketet hemlevererat var verkligen ett stort plus i kanten! :)