måndag 14 november 2011

En dag i slottskogen

Idag har vi varit på promenad med några mammor och barn från mammagruppen, svepte in på Villa Belparc för att mata dom små men även mammorna skulle äta. För mig blev det kålpudding, potatis, sås med rårörda lingon GOTT! :)
Efter det så for vi hem till syster där det blev fika, firade farsdag idag då pappa kom ned. Sen tog vi oss en sväng hem, idag tog det ett tag att somna för Kathleen då hennes lilla orkan till kusin trissat upp henne. Men gud så rolig hon tycker Thea är, blir mycket skratt men en del gråt också.
Nej nu blir det väl sängen imorgon ska vi till Marie Atelje och fotografera min lilla sötnos, efter det så ska vi fika med en vän. Samma vän som skapade vår/Kathleens dopinbjudan samt tackkort, ååå dom var/är så vackra!

XOXO

2 kommentarer:

Lotten sa...

Jösses vad du grejar och håller på men ni verkar ha roligt, både du och din lilla prinsessa!? Ta hand om dig själv bara så att du inte bränner alla dina krafter, ett råd i all välmening ;-). Kramar till er, hoppas ni får en fin dag!

Kikkel sa...

Jo men jag har väl tänkt det samma ibland, för vi har nästan alltid något att göra. Vissa gånger kan det kännas som det blir liiite mycket, får väl kanske ta och inte "boka" upp oss så mycket.
Tack snälla du :) hoppas allt är bra med dig!!!

Kram