onsdag 9 november 2011

Lite känsliga idag

Idag har jag varit så trött och Kathleen har varit väldigt "känslig", tog en sväng med syster i stan. Även om vi sa till varandra att vi inte skulle gå till stan men vi bojkottade Nordstan i alla fall, hoha myrstack är vad det är där inne. Blev en sväng in i saluhallen för lite lunch och lite häng runt om avenyn och kungsgatan.
Imorgon ska vi iväg till ÖF, det var vi i tisdags också fast på Kåken. Då fick vi följe av en vän och hennes underbara lilla son som är så go att snusa på. Han är dryg en månad, lite roligt för jag kollar på honom och tänker "Nä Kathleen var aldrig så liten". Men hon var faktiskt mindre, helt sjukt.
Nu har Kathleen börjar säga da-da-da-da och titt-titt-titt, det kom i måndags. Pappa körde någon tittut-lek och efter det så "pratar" hon hela tiden. Innan har det kommit lite random men nu är det inte tyst många sekunder. Så underbart att se hur dom utvecklas, hon har en sådan stark vilja och man ser riktigt vart hon vill och är på väg. Hasar sig fram på rumpan och blir så arg när hon inte kommer fram.
Imorgon ska vi till Haga på ÖF sen blir det hem och handla. Just nu känns det som om jag skulle kunna sova till söndag :)

XOXO

Inga kommentarer: