lördag 11 juni 2011

Så här fint


Inatt fick vi användning av blommlampan från Ikea, ljuset är så starkt på badrummet att hon hoppar till när jag tänder. Ibland måste man ju byta blöja varför inte gör det i ett behagligt ljus i sängen?! Varit en hyfsad natt men hon fick liga tätt bredvid mig och uppallad på en av mina kuddar, hostat/hostar mycket nu på morgonen. Vi drog en tur med nässugen idag morse och även om hon inte uppskattar precis när jag använder den så log hon efteråt när hon märker att det blir lättare att andas. Men idag rinner båda ögonen istället för ett, fick ett råd av en vän att bröstmjölk är bra för rinnande ögon så det ska vi prova. Ja bröstmjölk i ögat, låter lite knasigt men bröst mjölk är tydligen en mirakelkur. Bra för att förhindra cancer, bra för såriga bröstvårtor, bra för röda barnrumpor och rinnande ögon. Alla kvinnor som ammar ni har guld i brösten!
Blir ingen tripp till Angelica, lilla magen och Wilhelm, hoppas Kathleen blir något så där så vi kan åka dit imorgon. Då har vi stannat inne i två dagar så då måste vi ut och ha luft ändå.

XOXO

2 kommentarer:

Erika sa...

Bröstmjölk är dunderkur för täta näsor :D super bra :D

Kikkel sa...

Ja det är tydligen bra till ALLT :)Men vi har fått med oss koksalt för att spola näsan med 2ml X flera gånger om dagen nu för att fluscha bort slemmet.