söndag 24 juli 2011

Idag döps min lilla tjej

Detta är ett schemainlagt inlägg då jag/vi säkert är klara med dopet och är på väg till församlingshemmet för en liten bit smörgåstårta samt kaffe och tårta. Kort kan jag lägga in lite senare när det finns tid och utrymme men kan lägga in en bild på Kathleen dopklänning och dopmössa jag köpt. Underbara små ting köpta på Kappahl i deras serie "vintage storie".

XOXO

7 kommentarer:

Jenny sa...

Hej hej! Jag har också köpt den fina dopklänningen men hittar inte mössan till! Skulle behöva artikelnummret (finns på tvättrådet) för att lättare kunna söka. Om du möjligtvis har detta skulle jag uppskatta det enormt! Tack på förhand! Mvh jenny

Kikkel sa...

Hej :)
Jag ska bara varna dig för att jag letade som en liten blå! Dom var slut överallt sen kom jag över min bara så där när jag gick och strosade, någon hade lämnat tillbaka en. Men men lycka till i alla fall här kommer artikelnumret :)
26675/864264
Det var det enda numret som stod.

Mvh Christel

ama sa...

Hej hej! det är inte så att du skulle kunna tänka dig att sälja dopmössan? Har köpt den vackra klänningen till dop i juni men mössa har jag ej och trånar efter den! vad skulle du vilja ha för den? MVH Amanda Sjöö

Kikkel sa...

Hej Amanda!

Tyvärr är inte dopmössan till salu då jag sparar det till min dotter när hon växer upp.
Som jag skrivit tidigare så letade jag väldigt länge innan jag hittade mössan då den tog slut blixt snabbt.

Det enda jag kan råda dig till är att du ber dom i butiken söka efter om den finns i någon annan affär i närheten.
Lycka till!

Mvh Christel

Kikkel sa...

Men Amanda min pappa sa faktiskt idag att han sett den här i Gbg. Hör av dig till min mail så kanske jag skulle kunna fixa mössan om jag hittar den!

Mvh Christel

Anonym sa...

Klänningen är fantastisk! Det finns ingen som helst möjlighet till att jag skulle få köpa den av dig? I så fall hör mer en gärna av dig 0705605036 mvh Elin :)

Kikkel sa...

Kul att du kikade förbi Elin.
Men tyvärr är den inte till salu, hoppas du hittar en!

Mvh Christel