onsdag 21 oktober 2009

Korsord på spårvagnen

Varit en helt underbar dag och lite halv flummig :) Tycker det är roligare på jobbet än hemma tror jag, skulle vilja ha lite mer tid att kolla klart mina serier bara. Ja tillbaka till min dag då, vi köpte sallad på jobbet och hade en helt underbar lunch tillsammans. Sen gjorde jag och Martin klart våra arbetsuppgifter och helt plötsligt hade jag 3 ansvarsområden som skapade lite draaaama på jobbet. Lite jobbigt att yngsta tjejen får flest ansvarsområden att bossa över ;) Det är väl bara för jag är en otroligt kompeten människa som inte bara är duktig på en sak, mitt ego växte när jag fick så mycket komplimang av chefen hihi.
Sen var det en promenad och fika med syster och Thea min lilla älsklingsskrutt. Efter det bums hem för att röja och små städa lite för ett kvälls besök med film, nu är det fint här hemma igen. Måste iofs vika tvätten insåg jag snabbt och gömde allt bakom sängen :) sån är jag! Men innan vi hoppar så långt måste jag bara berätta om en liten rolig händelse på spårvagnen. Jag är SUPER nyfiken, det bara är så. Jag tjuvkikar ALLTID på julklappar, läste mitt x mobil för att lista ut vad jag fått, letar efter kvitton kl 6 på morgonen då jag veeet att han sover. Visste nästan allt jag skulle få till jul. Vissa tycker inte detta är rätt men vet ni jag kan inte hjälpa det och vill inte det heller det är jag, en del av min personlighet shoot me. I alla fall sitter på spårvagnen så sätter det sig en kille brevid mig, han löser korsord, snabb va han också. Ni vet att jag har ALDRIG löst ett helt korsord själv förutom bankorsord :) Men det förtäljer inte historien, jag satt och vrål stirrade ned i hans tidning så jag glömde tid och rum. Jag försökte lösa ett ord så sag jag att det stod..... fortsättning på ditt är....4 bokstäver *ATT och jag ropar och pekar ned i hans tidning. -Det är DATT, sen ler jag med hela ansiktet så jag känner att mungiporna är bak i nacken på mig och fladdrar. Han sneglar på mig och ler tillbaka och tackar. Han gjorde klart det korsordet på 4 min men det tog tillräckligt långt tid för att jag skulle missa min hållplats. Så jag var bara tvungen att berömma honom, han sa tack men jag har alltid klarat dom så snabbt. Så jag berättade att jag aldrig klarat ett korsord själv, han kollade lite skumt på mig och log? Jag upptäckte att jag åkt en hållplats längre än förväntat så jag skuttade av och skrattade. Hoppa på 10:an motsatt håll och åkte i rätt riktning. Fnissa hela vägen hem med risk för att alla som gick förbi mig trodde att jag tappat det helt. Men jag är helt underbart rolig ibland så jag faktiskt inte kan hålla mig :) Vad skulle världen göra utan mig? ;)

Imorgon ska jag på massage och det ska bli himlarns gott, bara få rå om mig själv lite. Pappa fråga mig häromdagen vad jag önskade mig och i början kom jag inte på NÅGOT nu kommer jag på massor :) Det kommer nog bli en bra födelsedag....helt säker på! Mat, vin och goda vänner och en helt underbart snygg outfit!
Nu blir det duschen, sängen och lite film tills jag somna som sött....



xoxo till er alla trogna läsare

Inga kommentarer: